مطالب مرتبط:
ارتش؛ نیروی ولایی و مردمی در خدمت ملت
نماینده ولی فقیه در کردستان: ارتش ایران یک نیروی با فضیلت و با فرهنگ است
ارتش؛ نیروی ولایی و مردمی در خدمت ملت
ارتش؛ نیروی ولایی و مردمی در خدمت ملت
ارتش جمهوری اسلامی ایران یک نیروی ضداستکبار جهانی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 فروردین 1404 ساعت 11:052025-04-18سياسي

ارتش ایران در نگاه جهانیان به عنوان یک نیروی مقتدر و مردمی شناخته می شود


امروز، ارتش ما نه تنها در داخل، بلکه در نگاه جهانیان به عنوان ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش های انقلاب اسلامی شناخته می شود.

- ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: امروز، ارتش ما نه تنها در داخل، بلکه در نگاه جهانیان به عنوان ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش های انقلاب اسلامی شناخته می شود.

  غلامحسین مظفری صبح امروز 29 فروردین در مراسم رژه نیروهای مسلح خراسان رضوی، اظهار کرد: یاد و خاطره همه شهدای عزیز و گرانقدر انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی، شهدای مظلوم جبهه مقاومت، شهدای غزه و تمامی عزیزانی که در راه پاسداری از اصول و ارزش های ایران عزیز جان خود را فدای وطن کرده اند، گرامی می داریم.

امیدوارم امسال بتوانیم کنگره 18 هزار شهید خراسان رضوی را به گونه ای برگزار کنیم که در شان مردم خوب این دیار باشد و یاد و خاطره همه این شهدای عزیز را به خوبی گرامی بداریم.

وی افزود: امروز، 29 فروردین ماه، یادآور یکی از روزهای بزرگ و پرافتخار تاریخ معاصر ایران است؛ روزی که به فرمان رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره)، به نام روز ارتش جمهوری اسلامی نامگذاری شده است.

این روز، فرصتی است برای بزرگداشت مقام شامخ رزمندگان، فرماندهان و سربازانی که در راه پاسداری از آب و خاک و وطن، از جان و دل مایه گذاشتند.


برچسب ها: خراسان رضوی - انقلاب اسلامی - خراسان - مراسم رژه نیروهای مسلح - ارتش - شهدای - استاندار خراسان رضوی
آخرین اخبار سرویس:

ارتش ایران در نگاه جهانیان به عنوان یک نیروی مقتدر و مردمی شناخته می شود

ارتش ایران در نگاه جهانیان به عنوان یک نیروی مقتدر و مردمی شناخته می شود