مطالب مرتبط:
731 فقره انشعاب غیرمجاز آب در آمل قطع شد
شناسایی 6709 انشعاب غیرقانونی آب در سیستان و بلوچستان
شناسایی 6 هزار و 709 انشعاب غیرقانونی آب در سیستان و بلوچستان
از آمل تا اوکلاهما؛ ادامه ماجراجویی ستاره مازندرانی در بسکتبال امریکا
بازگشت 5000 متر اراضی کشاورزی به چرخه تولید در دابودشت آمل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 فروردین 1404 ساعت 11:202025-04-20اقتصادي

شناسایی و قطع 731 فقره انشعاب غیرمجاز آب شرب در آمل


مدیرعامل آبفا مازندران از شناسایی و قطع 731 فقره انشعاب غیر مجاز آب آشامیدنی در شهرستان آمل طی سال گذشته خبر داد.

- ایسنا/مازندران مدیرعامل آبفا مازندران از شناسایی و قطع 731 فقره انشعاب غیر مجاز آب آشامیدنی در شهرستان آمل طی سال گذشته خبر داد.

بهزاد برارزاده یکشنبه 31 فروردین در جریان بازدید از پروژه های در دست اجرای شهرستان آمل اظهار کرد: 165 هزار مترمکعب مجموع دبی روزانه آب تولیدی در این شهرستان است و 673 هزار و 470 نفر با 127 هزار و 546 اشتراک و 202 هزار و 221آحاد از خدمات شرکت بهره مند می شوند.

مدیرعامل آبفا مازندران با اشاره به عملکرد سال گذشته شهرستان آمل گفت: طی این مدت عملیاتی در حوزه آبرسانی شامل حفر، تجهیز و بازسازی دو حلقه چاه آب شرب، بازسازی و توسعه 2060 متر خط انتقال، بازسازی و توسعه 24 هزار و 320متر شبکه توزیع آب، بازسازی و استاندارد سازی 1534 مورد انشعابات فرسوده همچنین رفع 2730 مورد شکستگی اتفاقات و اتصالات انشعابات و شبکه، 34 مورد رفع شکستگی خطوط انتقال، 535 مورد نشت یابی سنتی و ماهواره ای انشعاب و شبکه آبرسانی و نیز 45مورد مهندسی مجدد و تعمیر الکتروموتور و پمپ های منابع تامین و ایستگاه های پمپاژ و شستشوی 350 کیلومتر شبکه توزیع انجام شد.


برچسب ها: شهرستان آمل - مدیرعامل آبفا - شهرستان - مازندران - بازسازی - انشعاب - مدیرعامل
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی و قطع 731 فقره انشعاب غیرمجاز آب شرب در آمل

شناسایی و قطع 731 فقره انشعاب غیرمجاز آب شرب در آمل