مطالب مرتبط:
پلمب سه واحد صنفی متخلف در قم
پلمب سه واحد صنفی متخلف در قم
پلمب 8 واحد صنفی متخلف در کردستان؛ آغاز مرحله دوم طرح نظارتی تعزیرات
واحد های صنفی فروشنده مواد محترقه در کاشان پلمب می شوند
شناسایی 9 واحد صنفی متخلف در میدان میوه و تره بار قزوین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 فروردین 1404 ساعت 21:252025-03-21اقتصادي

سه واحد صنفی متخلف در قم پلمب شدند


رییس طرح نظارتی اداره کل تعزیرات حکومتی استان قم از نصب پارچه محکومیت و پلمب سه واحد صنفی متخلف در روز جاری خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سیدمصطفی دانش اظهار کرد: در ادامه اجرای طرح نظارتی ویژه اداره کل تعزیرات حکومتی استان قم در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، سه واحد صنفی آجیل فروش و مواد غذایی متخلف دیگر در استان با حکم رییس شعبه رسیدگی کننده این اداره کل پلمب شدند.

وی گفت: این اقدام ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز و در راستای حفظ حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از تخلفات احتمالی در زمینه کمی و کیفی محصولات صورت گرفت.

رییس طرح نظارتی اداره کل تعزیرات حکومتی استان قم ادامه داد: شهروندان و زائران عزیز در استان قم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در واحدهای صنفی از طریق سامانه ارتباطی 135 اداره تعزیرات حکومت اطلاع دهند.


برچسب ها: تعزیرات حکومتی - اداره کل - استان قم - طرح نظارتی - ماه مبارک رمضان - واحد صنفی متخلف - تعزیرات
آخرین اخبار سرویس:

سه واحد صنفی متخلف در قم پلمب شدند

سه واحد صنفی متخلف در قم پلمب شدند