مطالب مرتبط:
4 نفر از متهمان تعرض کننده به پلیس راه یاسوج -اصفهان دستگیر شدند
دستگیری چهار نفر از تعرض کنندگان به پلیس راه یاسوج - اصفهان
دستگیری چهار متهم در پی تعرض به ماموران پلیس راه یاسوج اصفهان
راه اندازی مدرسه نوآوری منطقه ای در شرق استان اصفهان
راه اندازی مرکز رصد فضای مجازی در پلیس آگاهی فراجا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 فروردین 1404 ساعت 13:002025-04-16حوادث

دستگیری چهار نفر از متهمان سنگ پرانی به پلیس راه یاسوج -اصفهان


رییس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری چهار نفر از متهمان تعرض به پلیس راه یاسوج -اصفهان در ابن استان خبر داد.

- یاسوج- رییس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری چهار نفر از متهمان تعرض به پلیس راه یاسوج -اصفهان در ابن استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ روح الله فاتح فر به تعرض چند نفر به مأموران پلیس راه یاسوج- اصفهان و سنگ پرانی به سمت پاسگاه پلیس راه در 9 فروردین ماه امسال اشاره کرد و گفت: بعد از انتشار فیلم درگیری با مأموران پلیس راه در فضای مجازی، بلافاصله با هماهنگی قضایی و تشکیل پرونده شناسایی و دستگیری متهمان در دستور کار پلیس اطلاعات استان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه متهمان بلافاصله پس از تعرض از محل متواری شده بودند، افزود: با رصد اطلاعاتی و تلاش های شبانه روزی مأموران این سازمان تعداد چهار نفر از متهمان به هویت معلوم، دستگیر شدند.

رییس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تلاش برای شناسایی و دستگیری سایر متهمان در دستور کار این سازمان است.


برچسب ها: پلیس راه - پلیس - کهگیلویه و بویراحمد - متهمان - اطلاعات - دستگیری - یاسوج
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری چهار نفر از متهمان سنگ پرانی به پلیس راه یاسوج -اصفهان

دستگیری چهار نفر از متهمان سنگ پرانی به پلیس راه یاسوج -اصفهان