مطالب مرتبط:
تالاب انزلی؛ کارخانه ای طبیعی با مشکلات قابل حل
هشدار استاندار: تالاب های گلستان در آستانه فاجعه ای شبیه دریاچه ارومیه هستند
تالاب انزلی؛ کارخانه ای طبیعی با مشکلات قابل حل
تالاب انزلی؛ کارخانه ای طبیعی با مشکلات قابل حل 
تالاب های گلستان در آستانه فاجعه ای شبیه دریاچه ارومیه هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 فروردین 1404 ساعت 10:152025-04-19اجتماعي

لزوم انجام مطالعات جدید برای نگهداشت آب در تالاب شیمبار


سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان بر لزوم انجام مطالعات جدید برای افزایش ارتفاع سازه های تاخیری نگهداشت آب در تالاب شیمبار برای افزایش سطح آبگیری تاکید کرد.

- ایسنا/خوزستان سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان بر لزوم انجام مطالعات جدید برای افزایش ارتفاع سازه های تاخیری نگهداشت آب در تالاب شیمبار برای افزایش سطح آبگیری تاکید کرد.

محمدجواد اشرفی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به بازدید از تالاب شیمبار و اجرای پروژه نگهداشت آب در تالاب اظهار کرد: تالاب شیمبار(شیرین بهار) با مساحت یک هزار و 262 هکتار در منطقه حفاظت شده شیمبار در در شمال شرق استان خوزستان و در نزدیکی بخش چلو در شهرستان اندیکا قرار دارد و منبع آب تامین کننده آن چشمه و بارندگی است.

با توجه به محل قرارگیری تالاب شیمبار، نگهداشت آب در فصل گرما و در روزهای پیش رو موجب کاهش آتش سوزی و جلوگیری از تصرفات به حریم تالاب خواهد شد.

وی افزود: خوشبختانه سازه های نگهداشت عملکرد مناسبی داشته اند و شاهد این بوده ایم که شرایط آب در تالاب مناسب بوده است.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: باید کار مطالعاتی جدید برای افزایش ارتفاع سازه های تاخیری نگهداشت آب در شیمبار انجام شود تا بتوانیم سطح بیشتر از تالاب را آبگیری کنیم.


برچسب ها: اداره کل حفاظت محیط زیست - تالاب - حفاظت محیط زیست - خوزستان - افزایش - مطالعات - محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

لزوم انجام مطالعات جدید برای نگهداشت آب در تالاب شیمبار

لزوم انجام مطالعات جدید برای نگهداشت آب در تالاب شیمبار