| یکشنبه، 24 فروردین 1404 ساعت 10:152025-04-13بين الملل
هدف گذاری برای جذب 320 هزار دانشجوی بین الملل در برنامه هفتم توسعه/ لزوم اتحاد استراتژیک علمی با کشور های منطقه مدیر همکاری علمی و بین المللی دانشگاه امیرکبیر گفت: متأسفانه در حمله جنایتکارانه اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به مناطق مسکونی در یمن، یکی از دانشجویان بین المللی ما به شهادت رسید.
روح اله باقرزاده ضمن محکومیت اقدام جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در گفت و گو با SNNTV، از گسترش برنامه های علمی با کشور های همسایه خبر داد.
برچسب ها: بین الملل -
دانشجوی بین الملل -
رژیم صهیونیستی -
بین المللی -
صهیونیستی -
استراتژیک -
برنامه |
آخرین اخبار سرویس:
|
هدف گذاری برای جذب 320 هزار دانشجوی بین الملل در برنامه هفتم توسعه/ لزوم اتحاد استراتژیک علمی با کشور های منطقه
هدف گذاری برای جذب 320 هزار دانشجوی بین الملل در برنامه هفتم توسعه/ لزوم اتحاد استراتژیک علمی با کشور های منطقه
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.