مطالب مرتبط:
راهکار اساسی در حوزه حفاظت از محیط زیست مشارکت مردم است
راهکار اساسی در حوزه حفاظت از محیط زیست مشارکت مردم است
حجت الاسلام رحیمی: امسال سرمایه گذاری در تولید محتوای رسانه ای در حوزه امر به معروف و نهی از منکر هدفگذاری شده است
اهمیت سرمایه گذاری در تولید محتوای رسانه ای در حوزه امر به معروف و نهی از منکر
حجت الاسلام والمسلمین نوری: نقش اساتید در تعلیم و تربیت اخلاقی و رفتاری دانشجویان برجسته است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 فروردین 1404 ساعت 15:402025-04-08سياسي

سازماندهی اساتید دانشگاه برای مشارکت در حوزه رسانه


رییس مرکز هم اندیشی استادان دانشگاه های کشور در خصوص رسانه استادان دانشگاه ها(راد) گفت: شبکه راد با هدف شناسایی، توانمندسازی و سازماندهی اساتید برای مشارکت در حوزه رسانه ایجاد شده است.

- رییس مرکز هم اندیشی استادان دانشگاه های کشور در خصوص رسانه استادان دانشگاه ها(راد) گفت: شبکه راد با هدف شناسایی، توانمندسازی و سازماندهی اساتید برای مشارکت در حوزه رسانه ایجاد شده است.

به گزارش در دانشگاه ها، دوره آموزشی کارگروه رسانه های استادی دانشگاه های استان آذربایجان غربی برگزار شد.

این نشست تخصصی با حضور جمعی از اساتید و صاحب نظران و با موضوع تأثیرگذاری و اقناع رسانه ها در دنیای امروز برگزار شد.

در ابتدای جلسه، حجت الاسلام محمدنژاد رییس استانی دفاتر نهاد، ضمن عرض خیر مقدم به مخاطبین دوره، از تلاش و همت اساتید حاضر قدردانی کرد.

در ادامه سخنران ویژه این نشست مرتضی فاضلی، رییس مرکز هم اندیشی استادان کشور، به ایراد سخنرانی پرداخت.

رییس مرکز هم اندیشی استادان کشور در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه امروزه در میان رسانه ها تأثیرگذاری اهمیت بیشتری نسبت به صرف داشتن رسانه دارد افزود: اعتبار رسانه ها، شامل اعتبار درونی و بیرونی است و عامل اصلی در موفقیت آنها در اقناع افکار عمومی است.


برچسب ها: استادان دانشگاه - دانشگاه - رسانه - دانشگاه های کشور - اساتید - سازماندهی - توانمندسازی
آخرین اخبار سرویس:

سازماندهی اساتید دانشگاه برای مشارکت در حوزه رسانه

سازماندهی اساتید دانشگاه برای مشارکت در حوزه رسانه