مطالب مرتبط:
بازداشت 343 نفر در تجمعات خیابانی ترکیه
تداوم تجمعات در استانبول؛ 343 نفر در سراسر ترکیه بازداشت شدند
آنکارا: 343 نفر در ترکیه بازداشت شد
وزیر دادگستری ترکیه: بازداشت امام اوغلو ربطی به اردوغان ندارد
رییس جمهور ترکیه نسبت به ایجاد هرج و مرج در کشور هشدار داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 فروردین 1404 ساعت 16:302025-03-22بين الملل

وزیر کشور ترکیه: 343 نفر در شب گذشته دستگیر شدند


در پی اعتراضات در ترکیه به علت بازداشت شهردار استانبول، وزیر کشور ترکیه از دستگیری 343 نفر در 9 استان این کشور خبر داد.

- در پی اعتراضات در ترکیه به علت بازداشت شهردار استانبول، وزیر کشور ترکیه از دستگیری 343 نفر در 9 استان این کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، در گزارش المیادین آمده است، در سومین شب از اعتراضات مردمی در شهرهای ازمیر و استانبول، پلیس ترکیه برای سرکوب و متفرق کردن معترضان از آب پاش و گاز اشک آور استفاده کرد.

در همین راستا رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه تاکید کرد آنکارا با هیچ گونه تهدید به نظم عمومی تسامح نخواهد کرد و با قاطعیت در برابر اعمال خرابکارانه و خشونت در خیابان ها می ایستد.

پیشتر دولت ترکیه نسبت به درخواست های غیرقانونی از معترضان برای سازماندهی اعتراضات در خیابان ها به علت بازداشت امام اوغلو پس از تظاهرات هزاران نفر از مناطق مختلف کشور طی 2 روز گذشته، هشدار داد.

مقامات ترکیه ای پس از استانبول، تظاهرات و هرگونه تجمع اعتراضی را در آنکارا و ازمیر نیز ممنوع اعلام کردند.

همپنین علی یرلی کایا، وزیر کشور ترکیه از دستگیری 53 نفر و زخمی شدن 16 پلیس در جریان اعتراضات خبر داده بود.

انتهای پیام


برچسب ها: وزیر کشور ترکیه - ترکیه - اعتراضات - وزیر کشور - استان - کشور - بازداشت
آخرین اخبار سرویس:

وزیر کشور ترکیه: 343 نفر در شب گذشته دستگیر شدند

وزیر کشور ترکیه: 343 نفر در شب گذشته دستگیر شدند