مطالب مرتبط:
نماینده مجلس: تقویت سرمایه گذاری در بخش تولید به هم افزایی میان قوا نیاز دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 فروردین 1404 ساعت 09:152025-03-25سياسي

معرفت افزایی، برای دینداری عالمانه


مدرس حوزه و دانشگاه در چهارمحال و بختیاری گفت: خداوند متعال بساط هدایت را با ارسال رسل و تنزیل کتب پهن کرد تا انسان ها بهترین انتخاب را داشته باشند.

- شهرکرد-مدرس حوزه و دانشگاه در چهارمحال و بختیاری گفت: خداوند متعال بساط هدایت را با ارسال رسل و تنزیل کتب پهن کرد تا انسان ها بهترین انتخاب را داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدابراهیم حجت پناه در گفتگو با خبرنگار مهر ، به تبیین مضامین نورانی آیات 17 و 18 سوره مبارکه زمر فَبَشِّرْ عِبَادِ * الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ پرداخت و اظهار کرد: بنده خدا کسی است که همه حرف ها را شنیده و انتخاب کرده است، در اصول دین باید حرف ها را بشنویم و انتخاب کنیم اما فروع دین را خداوند می فرماید کافیست بعضی ها بلد باشند و دیگران به آنها مراجعه کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری با ذکر اینکه انسان ها در اصول دین صاحب انتخاب هستند، ادامه داد: در فروع دین با تحقیق، مرجع را مشخص و از او تقلید می کنیم یا خودمان مجتهد می شویم؛ در اصول دین اما حتماً باید همه حرف ها را با نگاه منصفانه و نهایت دقت بشنویم و انتخاب کنیم.

حجت پناه بیان کرد: مراد از عباد در این آیه، بندگانی هستند که همه حرف ها یعنی القول را استماع می کنند، باید در اینج


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - حوزه و دانشگاه - چهارمحال - انتخاب - بختیاری - حجت الاسلام والمسلمین - کانون های فرهنگی هنری
آخرین اخبار سرویس:

معرفت افزایی، برای دینداری عالمانه

معرفت افزایی، برای دینداری عالمانه