مطالب مرتبط:
850 کیلومتر راه در کشور تکمیل شد
850 کیلومتر راه در کشور تکمیل شد
راه آهن شلمچه - بصره در مسیر تکمیل؛ افزایش سفر ریلی اربعین تا 100درصد
هزار و 139 کیلومتر روکش آسفالت در راه های سیستان و بلوچستان انجام شد
مدیرعامل راه آهن کشور از ایستگاه مسافری شلمچه بازدید کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 فروردین 1404 ساعت 18:252025-04-19اقتصادي

850 کیلومتر راه در کشور تکمیل شد


معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل گفت: 850 کیلومتر راه و بزرگراه سال گذشته در کشور تکمیل و به بهره بردای رسید.

- اصفهان - معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل گفت: 850 کیلومتر راه و بزرگراه سال گذشته در کشور تکمیل و به بهره بردای رسید.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمدرضا کدخدازاده بعدازظهر شنبه در جریان بازدید از طرح های راه سازی کاشان به خبرنگاران اظهار کرد: برای تکمیل این میزان راه، علاوه بر اعتبار مصوب، از اعتبار اوراق و سایر منابع استفاده کردیم و امیدواریم امسال هم در این خصوص موفق شویم.

وی اضافه کرد: محور کاشان- برزک از مهم ترین محورهاست، چرا که محوری بین استانی است و به لحاظ تردد، رفت و آمد بالایی دارد، 25 کیلومتر از این محور تکمیل شده و تکمیل بقیه محور پس از برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار تکمیل خواهد شد.

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل بیان کرد: در محور کاشان_مشهد اردهال دو تقاطع وجود دارد که باید پس از بررسی مشاور تکمیل شود تا ترافیک این منطقه ایمن شود.


برچسب ها: تکمیل - کیلومتر - شرکت ساخت - محور - حمل و نقل - توسعه - معاون
آخرین اخبار سرویس:

850 کیلومتر راه در کشور تکمیل شد

850 کیلومتر راه در کشور تکمیل شد