مطالب مرتبط:
54 درصد از مردم استان، گرفتار کم تحرکی هستند | کم وزنی، مهم ترین دلیل مرگ ومیر نوزادان در خراسان رضوی
54 درصد از مردم استان، گرفتار کم تحرکی هستند | کم وزنی، مهم ترین دلیل مرگ ومیر نوزادان در خراسان رضوی
54 درصد از مردم خراسان رضوی، گرفتار کم تحرکی هستند | کم وزنی، مهم ترین دلیل مرگ ومیر نوزادان در استان
کمبود آب در بخش کشاورزی خراسان رضوی | سهم 3.9 میلیاردی در مقابل نیاز 7 میلیارد مکعبی
کمبود آب در بخش کشاورزی خراسان رضوی | سهم 3.9 میلیاردی در مقابل نیاز 7 میلیارد مترمکعبی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 فروردین 1404 ساعت 15:352025-04-20پزشكي

کمبود واکسن نوزادان مختص خراسان رضوی نیست


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کمبود واکسن نوزادان، از جمله واکسن پنتاوالان یک کمبود کشوری است و منحصر به خراسان رضوی نیست.

- مهدی قلیان یکشنبه 30 فروردین در نشست خبری با موضوع تبیین برنامه های هفته سلامت در پاسخ به ایسنا در زمینه کمبود واکسن نوزادان اظهار کرد: کمبود واکسن پنتاوالان ( واکسن پنج گانه که در 2، 4 و 6 ماهگی تزریق می شود) یک کمبود کشوری است و مختص خراسان رضوی نیست، بعضی از عوامل از جمله تحریم ها و یا عمل نکردن بعضی شرکت ها به قولشان از دلایل این کمبود است.

وی افزود: تاخیری که در واکسن بعضی نوزادان پیش آمده است مشکلی در سلامت نوزادان ایجاد نمی کند، لذا والدین نگران نباشند چرا که به محض واردات این واکسن خدمات ارائه خواهد شد .

قلیان خاطرنشان کرد: قبل از عید 12 هزار دوز واکسن وارد شده و در مراکز توزیع شد، اما با توجه به جمعیت تحت پوشش همچنان کمبود داریم و به محض ورود این واکسن به انبار دارویی کشور، سهمیه خود را بر اساس جمعیت دریافت خواهیم کرد.

صرفه جویی در منابع حوزه سلامت از طریق طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه به تبیین برنامه های هفته سلامت پرداخت و گفت: هفته سلامت با شعار سرآغازی سلامت، آینده ای سرآمد نامگذاری شده که از یکم تا هفتم اردیبهشت برگزار خواهد شد.


برچسب ها: واکسن - کمبود - نوزادان - خراسان رضوی - دانشگاه علوم پزشکی مشهد - خراسان - دانشگاه علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

کمبود واکسن نوزادان مختص خراسان رضوی نیست

کمبود واکسن نوزادان مختص خراسان رضوی نیست