مطالب مرتبط:
بودجه فیلم بعدی جیمزباند لو رفت
فیلم | شهر میوه های گرمسیری سیستان و بلوچستان هدف گردشگران نوروزی
بودجه 1404 ضد بازار سرمایه است/ چشم انداز بورس در سال جدید منفی است
با بودجه 1 میلیارد و 400 میلیون چه ماشینی بخریم؟
گل ارکیده نماد چیست؟ + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 فروردین 1404 ساعت 14:402025-03-23سياسي

پورمحمدی: نوآوری های خوبی با هدف انضباط بودجه انجام شده است+فیلم


برای نظام بودجه ریزی سال 1404 نوآوری های خوبی انجام شده که با هدف انضباط بودجه ای است.

- پورمحمدی: نوآوری های خوبی با هدف انضباط بودجه انجام شده است+فیلم رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: برای نظام بودجه ریزی سال 1404 نوآوری های خوبی انجام شده که با هدف انضباط بودجه ای است.

سید حمید پورمحمدی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه در گفتگو با خبرنگار در ارزیابی خود در موضوع بودجه سال 1403، گفت: در مورد بحث [بودجه] سال 1403 علی رغم کسری هایی که وجود داشت و مشکلات فراوانی که داشتیم، الحمدالله آرام آرام به مراحل پایانی سال رسیدیم و پرداخت هایمان به صورت منظم انجام شد.

از ناحیه بودجه هیچ نابسامانی در نظام پرداخت ها چه در پرداخت یارانه ها و چه در بودجه عمومی شکل نگرفته است.

کار برای امسال در مراحل پایانی است.

وی افزود: البته کار بسیار سختی بود و همراهی همه دستگاه ها، سران قوا و کمک هایی که مقام معظم رهبری کردند، باعث شد تا بودجه نظم خودش را استمرار ببخشد و پیش رفت.

پورمحمدی در خصوص ویژگی های بودجه سال 1404، خاطرنشان کرد: در سال 1404 در مورد نظام بودجه ریزی، نوآوری های خوبی انجام شد که همه آن با هدف انضباط بودجه ای، اصلاحات ساختاری بودجه ای و نظام طبقه بندی بودجه برای دادن آمار دقیق تر است.


برچسب ها: بودجه - سازمان برنامه و بودجه - برنامه و بودجه - سازمان برنامه - نوآوری - رییس سازمان - بودجه ریزی
آخرین اخبار سرویس:

پورمحمدی: نوآوری های خوبی با هدف انضباط بودجه انجام شده است+فیلم

پورمحمدی: نوآوری های خوبی با هدف انضباط بودجه انجام شده است+فیلم