مطالب مرتبط:
بهنوش بختیاری دوست دارد با کدام کارگردان کار کند؟
چه چیزی برای بهنوش بختیاری مهم است؟
علاقه بهنوش بختیاری به این کارگردان خاص
علاقه بهنوش بختیاری به این کارگردان خاص
انتقاد بهنوش بختیاری به نحوه انتخاب بازیگر در سینما و سریال ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1404 ساعت 18:352025-04-05فرهنگي

بهنوش بختیاری: اگر اهل باندبازی بودم اتفاق بهتری می افتاد؛ من مافیا و حقه بازی را دوست ندارم


خیلی جاها هم انتخاب شدیم، قرارداد هم بستیم اما طرف، دوست داشته دوستش نقش را بگیرد و لذا سنگ هایی جلوی پای من انداخته تا بگویم نه.

- بهنوش بختیاری: اگر اهل باندبازی بودم اتفاق بهتری می افتاد؛ من مافیا و حقه بازی را دوست ندارم بهنوش بختیاری گفت: خیلی جاها هم انتخاب شدیم، قرارداد هم بستیم اما طرف، دوست داشته دوستش نقش را بگیرد و لذا سنگ هایی جلوی پای من انداخته تا بگویم نه.

ایرنا نوشت: بهنوش بختیاری اظهار داشت: متاسفانه شرایط سینما و تلویزیون به گونه ای شده است که در سریال ها فقط 6، هفت نفر بازیگر ثابت را می بینیم، مثل مجموعه ای می ماند که از این سریال به آن سریال می رود و یار غار بازی و دوست بازی است.

همه دنبال هم هستند و این مساله اذیت کننده است، استعداد آدم ها را ببینید.

می بینند و می دانند اما باز ترجیح می دهند یک سری افراد را بیاورند.

او به چند اثر سینمایی خود از جمله آستیگمات که در آن فقط یک سکانس بازی داشت و انزوا اشاره کرد و افزود: فقط یک بار آقای سهیل بیرقی در فیلم من به اندازه چهار، پنج سکانس به من اعتماد کرد اما باز هم همه مقابل او ایستاده بودند که خانم بختیاری کمدین است و نمی تواند اما این شجاعت و جسارت را داشت و از عبدالرضا کاهانی هم تشکر می کنم؛ به خاطر این که این قدرت را در من دیده بود و آن نقش را به من سپرد.


برچسب ها: بهنوش بختیاری - بختیاری - بازی - دوست - بهنوش - باندبازی - سینما و تلویزیون
آخرین اخبار سرویس:

بهنوش بختیاری: اگر اهل باندبازی بودم اتفاق بهتری می افتاد؛ من مافیا و حقه بازی را دوست ندارم

بهنوش بختیاری: اگر اهل باندبازی بودم اتفاق بهتری می افتاد؛ من مافیا و حقه بازی را دوست ندارم