مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 اسفند 1403 ساعت 09:002025-03-08سياسي

اسکرین شات به عنوان ادله اثبات دعوی/آیا اسکرین شات قابل استناد است؟


یاسر جعفری، کارشناس حقوقی، در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون این سوال که آیا اسکرین شات مدرک قانونی است یا خیر؟ به تحلیل ابعاد حقوقی استفاده از اسکرین شات ها پرداخت و اظهار داشت: - جعفری، کارشناس حقوقی گفت: اسکرین شات در ایران تنها در صورت اثبات اصالت و عدم دستکاری می تواند به عنوان مدرک معتبر در محاکم قضایی مورد استفاده قرار گیرد.

یاسر جعفری، کارشناس حقوقی، در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون این سوال که آیا اسکرین شات مدرک قانونی است یا خیر؟ به تحلیل ابعاد حقوقی استفاده از اسکرین شات ها پرداخت و اظهار داشت: اسکرین شات به طور کلی به عنوان یک سند یا مدرک در دنیای دیجیتال شناخته می شود، اما در زمینه حقوقی باید توجه داشت که وضعیت قانونی آن بستگی به شرایط و قوانین هر کشور دارد.

در بسیاری از کشورها، اسکرین شات به عنوان یک اماره (مدرک غیرمستقیم) قابل پذیرش است، اما برای پذیرش به عنوان مدرک قطعی، معمولاً نیاز به تأیید صحت و اصالت آن وجود دارد.

وی افزود: در ایران، اسکرین شات ممکن است در برخی موارد به عنوان مدرک پذیرفته شود، اما معمولاً برای اینکه در محاکم قضایی مورد قبول قرار گیرد، باید همراه با شواهد و مدارک دیگر یا توسط کارشناس متخصص تأیید شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اسکرین شات به عنوان ادله اثبات دعوی/آیا اسکرین شات قابل استناد است؟

اسکرین شات به عنوان ادله اثبات دعوی/آیا اسکرین شات قابل استناد است؟