مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 اسفند 1403 ساعت 12:352025-02-25حوادث

خاموشی فیدرهای برق در مازندران رفع شد


مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران از برقدارشدن 30 فیدر برق با تلاش شبانه روزی 420 نیروی عملیاتی در برف سنگین خبر داد.

- سیدکاظم حسینی کارنامی در گفت که با خبرنگار مهر از رفع خاموشی های ناشی از بارش برف و برقدار شدن 30 مسیر تغذیه کننده برق در سطح استان خبر داد.

وی با اشاره به تلاش شبانه روزی 420 نیروی عملیاتی در سطح استان، اظهار داشت: بارش سنگین برف و افتادگی سرشاخه های درختان، موجب اختلال در شبکه برق و بروز خاموشی در برخی مناطق استان شده بود.

با تلاش بی وقفه همکاران، خوشبختانه توانستیم در کمترین زمان ممکن، 30 مسیر تغذیه کننده برق را برقدار کنیم و خاموشی ها را تا حد زیادی رفع کنیم.

حسینی کارنامی همچنین افزود: در حال حاضر، خاموشی های باقی مانده در برخی نقاط بالادست و روستاهای خالی از سکنه، به دلیل بسته بودن جاده ها و صعب العبور بودن مسیرها، با مشکلاتی مواجه است.

اما نیروهای سیمبان ما با تمام توان در تلاش هستند تا در اسرع وقت، این خاموشی ها را نیز به طور کامل برطرف کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از صبوری و همکاری مردم شریف استان در این شرایط قدردانی کرد و از آنان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه خاموشی یا مشکل در شبکه برق، مراتب را از طریق سامانه 121 به این شرکت اطلاع دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خاموشی فیدرهای برق در مازندران رفع شد

خاموشی فیدرهای برق در مازندران رفع شد