مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 اسفند 1403 ساعت 09:352025-03-05اقتصادي

افزایش 100 درصدی تعهد خیرین ساوه برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد


خیرین و فعالان اقتصادی ساوه، در جشن گلریزان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد قریب به 40 میلیارد ریال متعهد شدند که نسبت به سال گذشته افزایش 100 درصدی داشت.

- ایسنا/مرکزی خیرین و فعالان اقتصادی ساوه، در جشن گلریزان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد قریب به 40 میلیارد ریال متعهد شدند که نسبت به سال گذشته افزایش 100 درصدی داشت.

محمدحسن حسین بیگی مدیر نمایندگی ستاد دیه در استان مرکزی در این جشن که شب گذشته 14 اسفند برگزار شد، گفت: در جشن گلریزان سال گذشته حدود 20 میلیارد ریال از سوی خیرین و فعالان اقتصادی شهرستان ساوه برای آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد تعهد شد که این میزان، امسال به حدود 40 میلیارد ریال افزایش یافت.

وی افزود: سال گذشته با میزان مشارکتی که خیرین و فعالان اقتصادی به منظور آزادی زندانیان جرایم غیرعمد انجام دادند، زمینه آزادی 54 زندانی فراهم شد که به آغوش خانواده برگشتند.

حسین بیگی با بیان اینکه برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد سال گذشته 30 میلیارد ریال از طریق ستاد دیه پرداخت شد، اظهار کرد: در حال حاضر 53 زندانی جرایم غیر عمد چشم انتظار خیرین برای آزادی هستند که میزان بدهی آنان در مجموع، 250 میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه زندانیان جرایم غیرعمد در ساوه را به ترتیب محکومین مالی، مهریه و حوادث کار تشکیل می دهد، گفت:


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 100 درصدی تعهد خیرین ساوه برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد

افزایش 100 درصدی تعهد خیرین ساوه برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد