مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 اسفند 1403 ساعت 14:052025-02-26سياسي

«گذار انرژی» در گرو تعامل توأمان حوزه های فنی و علوم انسانی است


معاون علمی رییس جمهور با بیان این که «گذار انرژی» در گرو تعامل توأمان حوزه های فنی و علوم انسانی است، گفت: رویکرد ما در مواجهه با مسائل، نقطه ای و بخشی است، - گذار انرژی در گرو تعامل توأمان حوزه های فنی و علوم انسانی است معاون علمی رییس جمهور با بیان این که گذار انرژی در گرو تعامل توأمان حوزه های فنی و علوم انسانی است، گفت: رویکرد ما در مواجهه با مسائل، نقطه ای و بخشی است، غافل از اینکه مسائل در جامعه ما بهم گره خورده و درهم تنیده است و راه حل ما، داشتن برنامه ای منجسم و زنجیره وار است.

از این رو، در کنار مسائل فنی، بحث های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی هم باید دیده شود.

به گزارش ایسنا، حسین افشین در دوازدهمین همایش پیشرفت و توسعه علمی کشور با موضوع گذار انرژی که به همت شورای انجمن های علمی ایران برگزار شد، با تاکید بر نقش انجمن های علمی در پرداخت به هنگام به مسائل جامعه، گفت: راه حل های برآمده از ذهن دانشمندان، اساتید و دانشجویان فرهیخته کشور قابلیت اجرایی بهتری دارد.

از این رو، در تدوین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت در حوزه انرژی، دست کمک و همکاری به سمت آنها دراز می کنیم.

وی افزود: مساله امروز ما فقط ناترازی انرژی نیست و از دو معضل جدی دیگر در این حوزه رنج می بریم و آن خاموشی و بازنشستگی نیروگاه ها و دوم فرسودگی و ناپ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«گذار انرژی» در گرو تعامل توأمان حوزه های فنی و علوم انسانی است

«گذار انرژی» در گرو تعامل توأمان حوزه های فنی و علوم انسانی است