مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 اسفند 1403 ساعت 11:452025-03-08سياسي

محیط زیست را با امورات جزیره ای نمی توان پایدار نگه داشت

محیط زیست را با امورات جزیره ای نمی توان پایدار نگه داشت

معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: حفظ محیط زیست و منابع طبیعی امری عملیاتی و اجرایی است که با حرف بیان نمی شود و با امورات جزیره ای نمی توان محیط زیست را پایدار نگه داشت.

- محیط زیست را با امورات جزیره ای نمی توان پایدار نگه داشت معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: حفظ محیط زیست و منابع طبیعی امری عملیاتی و اجرایی است که با حرف بیان نمی شود و با امورات جزیره ای نمی توان محیط زیست را پایدار نگه داشت.

به گزارش ایسنا، همزمان با چهارمین روز هفته منابع طبیعی با عنوان قانون و حفاظت مراسمی در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار شد که عبدالکریم حسین زاده معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم ضمن تبریک هفته منابع طبیعی، اظهار کرد: نسبت خود را با این برنامه سنجیدم و پاسخ آن دغدغه ایران و آینده ایران است که اثرپذیر به تصمیم گیری های مدیران است.

او گفت: معتقدم حفظ محیط زیست و منابع طبیعی امری عملیاتی و اجرایی است که با حرف بیان نمی شود.

با دو چالش عظیم روبرو هستیم و در نحوه مدیریت کلان نیز مشاهده می شود؛ اولین موضوع که بر محیط زیست و منابع طبیعی نیز اثر گذار است مدیریت جزیره ای است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محیط زیست را با امورات جزیره ای نمی توان پایدار نگه داشت

محیط زیست را با امورات جزیره ای نمی توان پایدار نگه داشت