مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 اسفند 1403 ساعت 10:502025-03-02اقتصادي

خداحافظ گودزیلا / تولید نیسان GT-R پس از 18 سال رسماً پایان یافت


نیسان با اعلام عدم پذیرش سفارشات خرید GT-R، رسماً خبر از پایان کار این خودروی اسپرت افسانه ای پس از 18 سال تولید داده است.

- نیسان با اعلام عدم پذیرش سفارشات خرید GT-R، رسماً خبر از پایان کار این خودروی اسپرت افسانه ای پس از 18 سال تولید داده است.

پس از نزدیک به دو دهه، سرانجام یکی از افسانه های صنعت خودروسازی ژاپن به آخر خط رسید و نیسان بعد از 18 سال، رسماً به تولید GT-R R35 پایان داده است.

در 28 فوریه، نیسان با اعلام عدم پذیرش سفارشات خرید GT-R، رسماً خبر از پایان کار گودزیلا داده است.

شرکت ژاپنی در وب سایت خود چنین نوشته است: ما سفارشات زیادی برای GT-R دریافت کرده ایم و اکنون پذیرش سفارشات برای تعداد برنامه ریزی شدهٔ تولید به پایان رسیده است.

ما از همهٔ خریداران به خاطر حمایت از این خودرو از زمان معرفی در سال 2007 تاکنون صمیمانه قدردانی می کنیم .

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پدال، البته پیش ازاین هم می دانستیم که 2025 آخرین سال تولید این سوپراسپرت سالخوردهٔ ژاپنی خواهد بود.

این در حالی است که تولید GT-R برای بازار آمریکای شمالی در اکتبر 2024 به پایان رسیده بود.

همچنین R35 از مدت ها پیش به دلیل مشکلات مربوط به قوانین ایمنی، سروصدا و آلایندگی، از بازارهای مختلفی حذف شده بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خداحافظ گودزیلا / تولید نیسان GT-R پس از 18 سال رسماً پایان یافت

خداحافظ گودزیلا / تولید نیسان GT-R پس از 18 سال رسماً پایان یافت