مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 اسفند 1403 ساعت 19:252025-03-09اقتصادي

تولید گوشت و تخم بوقلمون غنی از سلنیوم با روش بیوترانسفورماسیون میکروبی نوین در آذربایجان شرقی


عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: محققان ایرانی برای نخستین بار موفق به تولید گوشت و تخم بوقلمون غنی از سلنیوم با استفاده از روش بیوترانسفورماسیون میکروبی نوین شدند.

- ایسنا/آذربایجان شرقی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: محققان ایرانی برای نخستین بار موفق به تولید گوشت و تخم بوقلمون غنی از سلنیوم با استفاده از روش بیوترانسفورماسیون میکروبی نوین شدند.

علیرضا دهناد روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این فناوری که در ایستگاه تحقیقاتی بوقلمون کشور در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اجرا شد، می تواند به بهبود سلامت انسان، افزایش بهره وری در صنعت طیور و کاهش هزینه های تولید مکمل های غذایی کمک کند.

وی افزود: سلنیوم عنصری ضروری برای بدن انسان و حیوانات است که در مقدار کم ، نقش حیاتی در عملکرد سیستم ایمنی، تولید مثل، فعالیت آنتی اکسیدانی، سنتز DNA و متابولیسم دارد.

این عنصر در آنزیم هایی مانند گلوتاتیون پراکسیداز، تیوردوکسین ردوکتاز و دِیدیناز نقش داشته و از آسیب های اکسیداتیو جلوگیری می کند.

وی اضافه کرد: سلنیوم به طور خاص در غده تیرویید تجمع یافته و در تولید هورمون های T3 و T4 تأثیرگذار است و کمبود آن با مشکلاتی مانند بیماری تیروییدیت ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید گوشت و تخم بوقلمون غنی از سلنیوم با روش بیوترانسفورماسیون میکروبی نوین در آذربایجان شرقی

تولید گوشت و تخم بوقلمون غنی از سلنیوم با روش بیوترانسفورماسیون میکروبی نوین در آذربایجان شرقی