مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 اسفند 1403 ساعت 14:302025-03-09سياسي

کشورهای خواهان مذاکره با ایران باید قلدری هایشان را کنار بگذارند


یک نماینده مجلس خطاب به کشورهایی که خواهان مذاکره با ایران هستند، گفت: تحریم ها را بردارید و قلدری هایتان را کنار بگذارید و بعد بیایید مذاکره کنید.

- کشورهای خواهان مذاکره با ایران باید قلدری هایشان را کنار بگذارند یک نماینده مجلس خطاب به کشورهایی که خواهان مذاکره با ایران هستند، گفت: تحریم ها را بردارید و قلدری هایتان را کنار بگذارید و بعد بیایید مذاکره کنید.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد معتمدی زاده در جلسه علنی امروز (یکشنبه 19 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، گفت: روز گذشته رهبر معظم انقلاب در بیاناتی بسیار مهم، تکلیف را برای همه ما روشن کردند و فرمودند ایران قطعاً توقعات دولت های قلدر را نمی پذیرد.

وی ادامه داد: دولت های قلدری که به نسل کشی و آدم کشی کمک می کنند و بیش از 48 هزار نفر را در غزه کشتند، بویی از انسانیت نبرده اند.

زمانی که نامی از آمریکا و اسراییل نبود، نام ایرانی ها بر تارک کتاب تاریخ می درخشید.

نماینده مردم سیرجان در مجلس تصریح کرد: دشمنان در ابتدای انقلاب اسلامی ما، 8 سال تمام ظرفیت های خود را گذاشتند، اما نتوانستند حتی یک وجب از خاک ما را بگیرند.

امروز اگر تصمیم بگیریم غنی سازی را تا 90 درصد پیش ببریم، برای ما مثل آب خوردن است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشورهای خواهان مذاکره با ایران باید قلدری هایشان را کنار بگذارند

کشورهای خواهان مذاکره با ایران باید قلدری هایشان را کنار بگذارند