مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 اسفند 1403 ساعت 10:352025-02-23سياسي

اختصاص اعتبار 2500 میلیارد ریالی به طرح آبرسانی رامسر، تنکابن و عباس آباد


مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران گفت: با پیگیری های این دستگاه و همراهی و حمایت نماینده مردم غرب مازندران در مجلس، 2 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار از محل اوراق مرابحه اسلامی به طرح آبرسانی رامسر، - اختصاص اعتبار 2500 میلیارد ریالی به طرح آبرسانی رامسر، تنکابن و عباس آباد ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران گفت: با پیگیری های این دستگاه و همراهی و حمایت نماینده مردم غرب مازندران در مجلس، 2 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار از محل اوراق مرابحه اسلامی به طرح آبرسانی رامسر، تنکابن و عباس آباد تخصیص داده شد.

حیدر داوودیان امروز 5 اسفند ماه با اشاره به تعریف 9 مجتمع آبرسانی در قالب طرح جامع تأمین آب آشامیدنی استان از آب های سطحی، اظهار کرد: مجتمع شماره یک این طرح های 9 گانه مربوط به سه شهرستان غربی استان است که با توان تامین یک هزار و 674 لیتر بر ثانیه آب سالم و بهداشتی از آب رودخانه های دوهزار و سه هزار، جمعیتی بالغ بر 620 هزار نفر در 10 شهر و 204 روستای غرب استان را زیر پوشش قرار می دهد و عملیات اجرایی آن در دی ماه 1402 آغاز شد.

وی با بیان این که این طرح یکی از پروژه های مهم در زمینه آب آشامیدنی غرب مازندران است، افزود: فاز نخست این طرح شامل سامانه آبگیر، خرید هفت کیلومتر لوله فولادی به قطر هزار میلیمتر و اجرای خط انتقال هفت کیل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص اعتبار 2500 میلیارد ریالی به طرح آبرسانی رامسر، تنکابن و عباس آباد

اختصاص اعتبار 2500 میلیارد ریالی به طرح آبرسانی رامسر، تنکابن و عباس آباد