مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 اسفند 1403 ساعت 13:352025-02-26اقتصادي

530 هزار میلیارد تومان ظرفیت مالی برای استان بوشهر ایجاد شد


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: در سفر اخیر رییس جمهور به استان، 530 هزار میلیارد تومان ظرفیت مالی برای استان بوشهر ایجاد شد.

- بوشهر- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: در سفر اخیر رییس جمهور به استان، 530 هزار میلیارد تومان ظرفیت مالی برای استان بوشهر ایجاد شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، رسول رستمی ظهر چهارشنبه در جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر تأمین اجتماعی در بوشهر اظهار کرد: تعامل مستقیم دستگاه های اجرایی با کارفرمایان یک ضرورت است و در استان بوشهر این موضوع با جدیت دنبال می شود.

وی افزود: رویکرد ما این است که مشکلات تولید و اشتغال، بدون بروکراسی های پیچیده و مستقیماً از طریق گفت وگوی سازنده با کارفرمایان حل شود.

کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید یکی از ابزارهای مؤثر دولت برای حمایت از بخش خصوصی است تا در شرایط سخت اقتصادی، مسیر رشد تولید و اشتغال پایدار حفظ شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر تصریح کرد: دولت با برنامه ریزی دقیق و حمایت عملی از تولیدکنندگان، مصمم است موانع موجود را کاهش دهد و اقتصاد استان را به سمت توسعه پایدار هدایت کند.

برنامه های دولت برای تقویت تولید در استان رستمی با تأکید بر اهمیت نقش کارفرمایان در رشد اقتصادی استان گفت: گفتمان حاکم بر جامعه امروز، گفتمان اقت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

530 هزار میلیارد تومان ظرفیت مالی برای استان بوشهر ایجاد شد

530 هزار میلیارد تومان ظرفیت مالی برای استان بوشهر ایجاد شد