مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 اسفند 1403 ساعت 10:252025-03-06ورزشي

نایب قهرمان پارالمپیک: دیگر انگیزه برای ادامه دادن ندارم


نایب قهرمان پارالمپیک پاریس در جودو نابینایان و کم بینایان گفت: اگر برای ادامه فعالیت در ورزش پاراجودو تحت حمایت مسوولین فدراسیون قرار نگیرم از ورزش حرفه ای خداحافظی خواهم کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، میثم بنی طبا درباره علت غیبتش در اردوی تیم ملی پاراجودو اظهار کرد: انگیزه کافی برای حضور در اردو ندارم و تصمیمی برای ادامه فعالیت در جودو نگرفته ام.

احتمال دارد از ورزش حرفه ای خداحافظی کنم.

وی در پاسخ به این پرسش که با وجود این که برای دومین بار به اردوی آمادگی دعوت شدید و از حضور در اردو امتناع کردید، رییس انجمن و سرمربی پیگیر این قضیه نبودند، گفت: در پایان اردوی اول کسی به صورت رسمی پیگیر این موضوع نبود، اما از شروع اردوی دوم که دوباره از رفتن به اردو امتناع کردم رییس انجمن پاراجودو تماس گرفت و علت غیبتم از اردو را پرسید که قرار است جلسه ای با او داشتم باشم تا در صورت فراهم بودن شرایط به اردو برمی گردم.

نایب قهرمان پارالمپیک پاریس تصریح کرد: تنها در صورتی ورزش حرفه ای را ادامه خواهم داد که تحت حمایت مسوولین باشم، اکنون با نوسانات ارزی هزینه ها بسیار بالاست و امکان تهیه آن برای ورزشکار سخت است.

الان هزینه خرید یک دوره مکمل برای یک ماه چیزی حدود 15 میلیون تومان است که اگر بخواهیم 10 ماه در اردو باشیم چیزی حدود 150 می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نایب قهرمان پارالمپیک: دیگر انگیزه برای ادامه دادن ندارم

نایب قهرمان پارالمپیک: دیگر انگیزه برای ادامه دادن ندارم