مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 اسفند 1403 ساعت 13:002025-03-03اجتماعي

بوی نامطبوع و شیرآبه، دو معضل مهم آرادکوه


معاون محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست استان تهران گفت: در حال حاضر شهرداری تهران برنامه ای برای استحصال گاز متان و تبدیل آن به انرژی برق ارایه داده است.

- معاون محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست استان تهران گفت: در حال حاضر شهرداری تهران برنامه ای برای استحصال گاز متان و تبدیل آن به انرژی برق ارایه داده است.

این موضوع در دست پیگیری است و اگر منجر به نتیجه شود قطعاً می تواند بخش قابل توجهی از معضل ناشی از انتشار گاز متان را مرتفع کند.

به گزارش ایسنا، زهره عبادتی پس از جلسه ویژه برنامه ریزی معضلات مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه که امروز برگزار شد، در خصوص این جلسه اظهار کرد: آرادکوه بیش از شش دهه است که در کهریزک فعال است و مشکلات زیست محیطی قابل توجهی دارد.

دفع پسماند در این مرکز به صورت سنتی انجام می شود و مشکلات انتشار بوی نامطبوع و جاری شدن شیرآبه داریم که می تواند موجب آلودگی منابع آب و خاک شود.

در حال حاضر اقداماتی برای رفع مشکل توسط مرکز آرادکوه انجام شده ولی کافی نیست و مورد تایید محیط زیست قرار نگرفته است.

وی ادامه داد: استاندار تهران از این مرکز بازدید کرد و دستور داد یک تیم کارشناسی با حضور دستگاه های مرتبط و مکلف برای پیگیری موضوعات تشکیل شود که امروز اولین جلسه کارشناسی را با حضور خود عوامل آرادکوه ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بوی نامطبوع و شیرآبه، دو معضل مهم آرادکوه

بوی نامطبوع و شیرآبه، دو معضل مهم آرادکوه