مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 اسفند 1403 ساعت 10:352025-03-05سياسي

واکنش کیهان به استیضاح وزیر اقتصاد: خواست اصلاح طلبان وفاق است یا « تمامیت خواهی » ؟


در کجای دنیا « وفاق » به معنای قانون شکنی! بی توجهی به معیشت مردم! و نادیده گرفتن دو قوه قضاییه و مقننه است؟! این که مدعیان اصلاحات می گویند، - گفت: روزنامه های زنجیره ای و سایت ها و کانال های خبری وابسته به مدعیان اصلاحات تیترهای اول شماره دیروز خود را در اعتراض به استیضاح وزیر اقتصاد نوشته بودند!   گفتم: ولی استیضاح حق نمایندگان ملت و متن صریح قانون اساسی است.

مگر مدعیان اصلاحات قانون اساسی را قبول ندارند؟!   گفت: مگر نمی گفتند که تغییر وزیر در حل مشکلات تاثیری ندارد! خُب اگر چنین است چرا برای برکناری او عزا گرفته اند؟!   گفتم: چه عرض کنم؟! با تیترهای درشت نوشته اند: به نام نظارت به کام سیاست ، فاتحه وفاق !، پشت همتی را خالی کردند !، نمایندگان مجلس حداقلی زیر میز وفاق زدند ! و از همین پرت و پلاها.

  گفت: در کجای دنیا وفاق به معنای قانون شکنی! بی توجهی به معیشت مردم! و نادیده گرفتن دو قوه قضاییه و مقننه است؟! این که مدعیان اصلاحات می گویند، وفاق است یا تمامیت خواهی ؟!   گفتم: یارو به همسرش گفت؛ خیلی گرسنه ام.

غذا را بیاور.

همسرش دیگ غذا را سر سفره آورد.

یارو می خورد و غُر می زد! همسرش پرسید؛ غذا خوب نیست؟   گفت؛ نه، نفرات پای سفره زیاد است! همسرش با تعجب گفت؛ ولی فقط من هستم و تو هستی و دیگ غذا.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش کیهان به استیضاح وزیر اقتصاد: خواست اصلاح طلبان وفاق است یا « تمامیت خواهی » ؟

واکنش کیهان به استیضاح وزیر اقتصاد: خواست اصلاح طلبان وفاق است یا « تمامیت خواهی » ؟