مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 اسفند 1403 ساعت 18:402025-02-21اجتماعي

مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است


معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت: در پی کاهش محسوس دما در استان و در راستای مدیریت منابع انرژی، مدارس و مراکز آموزش عالی مازندران شنبه (چهارم اسفند) بصورت غیرحضوری برگزار می شود.

- ایسنا/مازندران معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت: در پی کاهش محسوس دما در استان و در راستای مدیریت منابع انرژی، مدارس و مراکز آموزش عالی مازندران شنبه (چهارم اسفند) بصورت غیرحضوری برگزار می شود.

عیسی قاسمی طوسی با تأکید بر اینکه شد فعالیت دستگاه های اجرایی، ادارات، موسسات غیردولتی و بانک های استان به روال عادی انجام می شود، گفت: با توجه به سرمای هوا و پیش بینی استمرار بارندگی و کاهش دمای هوا در روز شنبه، با تصویب کارگروه مدیریت مصرف انرژی استانداری مازندران، تنها مدارس و مراکز آموزش عالی مازندران بدون حضور دانش آموزان و دانشجویان و بصورت برخط فعالیت می کنند.

وی افزود: لازم است اولیای مدارس و معلمان هماهنگی لازم را در این زمینه با خانواده ها داشته باشند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت: با توجه به اهمیت موضوع مصرف انرژی، پایش لازم در خصوص خاموش بودن همه سیستم های گرمایشی و روشنایی در مراکز مذکور باید انجام شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است

مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است