مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 اسفند 1403 ساعت 11:362025-03-10اقتصادي

150 پرونده تخلفی برای آرایشگاه های همدان تشکیل شد


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مرضیه یونسی روز دوشنبه در حاشیه گشت مشترک بازرسی از آرایشگاه های زنانه، گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش مراجعه به آرایشگاه ها، - مدیرکل تعزیرات همدان گفت: از ابتدای امسال 150 پرونده تخلف آرایشگاه های زنانه و مردانه در بخش خدمات و بهداشت رسیدگی و حکم صادر شده است.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مرضیه یونسی روز دوشنبه در حاشیه گشت مشترک بازرسی از آرایشگاه های زنانه، گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش مراجعه به آرایشگاه ها، تعزیرات حکومتی همدان رصد صنف آرایشگاه ها را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان اظهار کرد: گرانفروشی خدمات، صادر نکردن فاکتور و استفاده از کالاهای تاریخ مصرف گذشته از تخلفات عمده برخی سود جویان به ویژه در ایام شلوغ پایان سال است.

یونسی افزود: در این میان تغییر کاربری برخی سالن های زیبایی و اضافه شدن کار ناخن، تتو و دیگر خدمات به روز نیز از دیگر اقداماتی است که معمولا در شب های آخر سال طرفدار زیادی دارد و قیمت های نجومی برای این خدمات خارج از مسائل بهداشتی و دریافت مجوزهای لازم صورت می گیرد که برابر ضوابط قانونی با برخورد قاطع تعزیرات حکومتی مواجه خواهند شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

150 پرونده تخلفی برای آرایشگاه های همدان تشکیل شد

150 پرونده تخلفی برای آرایشگاه های همدان تشکیل شد