مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 اسفند 1403 ساعت 14:502025-02-19اجتماعي

پیش بینی کاهش محسوس دما در قزوین طی هفته آینده


کارشناس اداره کل هواشناسی استان قزوین گفت: از روز شنبه روند کاهش محسوس دما را پیش رو داریم.

- ایسنا/قزوین کارشناس اداره کل هواشناسی استان قزوین گفت: از روز شنبه روند کاهش محسوس دما را پیش رو داریم.

مریم بهروزی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به خروجی مدل های هواشناسی تا فردا، دوم اسفند جو استان نسبتاً پایدار است، این پایداری جو باعث می شود در شهرهای صنعتی و پرتردد استان انباشت آلاینده های جوی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: از اواخر وقت فردا تا اوایل وقت دوشنبه، 6 اسفند منطقه به طور متناوب یعنی در برخی ساعات تحت تأثیر سامانه بارشی قرار می گیرد که پیامد آن افزایش ابر و در برخی ساعات بارش برف و باران و برای مناطق کوهستانی و سردسیر بارش برف است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان قزوین خاطرنشان کرد: به لحاظ دمایی از روز شنبه، چهارم اسفند روند کاهش محسوس دما را پیش رو داریم.

وی بیان کرد: برای روزهای جمعه و شنبه، سوم و چهارم اسفند وزش بادهای غربی و جنوب غربی را داریم، به ویژه برای روز شنبه سرعت وزش بادها در بخش های غربی و جنوبی استان نمود بیشتری دارد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی کاهش محسوس دما در قزوین طی هفته آینده

پیش بینی کاهش محسوس دما در قزوین طی هفته آینده