مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 اسفند 1403 ساعت 12:102025-02-25بين الملل

وزیرخارجه رژیم صهیونیستی: حاکمیت جدید سوریه یک گروه تروریستی است


وزیرخارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی علیه حاکمیت جدید در سوریه موضع گیری کرد و آنها را به انتقام جویی از علویان و کردها متهم نمود.

- وزیرخارجه رژیم صهیونیستی: حاکمیت جدید سوریه یک گروه تروریستی است وزیرخارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی علیه حاکمیت جدید در سوریه موضع گیری کرد و آنها را به انتقام جویی از علویان و کردها متهم نمود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، گیدعون ساعر وزیرخارجه رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه در اظهاراتی علیه حاکمیت جدید در سوریه موضع گیری کرد و آنها را به انتقام جویی از علویان و کردها متهم نمود.

وی در این باره گفت: دولت جدید سوریه یک گروه تروریستی از ادلب است که دمشق را به زور تصرف کرد.

ساعر در ادامه این اظهارات که از سوی کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی منتشر شده، افزود: ما از رفتن اسد خوشحالیم، اما حاکمان جدید سوریه خوب حرف می زنند، ولی از علویان انتقام گرفته و به کردها آسیب می زنند! وی افزود: ما از امنیت خود در مرزها دست نخواهیم کشید و دو جنبش حماس و جهاد در سوریه برای ایجاد جبهه دیگری علیه اسراییل تلاش می کنند.

گفتنی است اظهارات امروز وزیرخارجه رژیم صهیونیستی که در نقش دایه مهربان تر از مادر برای مردم سوریه ظاهر شده، به نظر می رسد در راستای ماهگیری از آب گل آلود سوریه و البته اختلاف افکنی بی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیرخارجه رژیم صهیونیستی: حاکمیت جدید سوریه یک گروه تروریستی است

وزیرخارجه رژیم صهیونیستی: حاکمیت جدید سوریه یک گروه تروریستی است