مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 اسفند 1403 ساعت 15:452025-03-02اجتماعي

کرج به کارگاه پروژه های عمرانی نیمه تمام تبدیل شده است


امروزه در عصر ارتباطات، رسانه ها به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مدیران نقش به سزایی را ایفا می کنند.

توجه، همکاری و تعامل مدیران و مسئولان به حوزه خبر می تواند مشکل گشای بسیاری از مشکلات شهر باشد، - به گزارش تابناک از استان البرز،در حالی که مردم شهر کرج از ترافیک سرسام آور این شهر رنج می برند و این شهر با ضعف زیر ساخت های حمل و نقل از جمله اتوبوس، تاکسی های فرسوده و به سرانجام نرسیدن قطار شهری کرج مواجه است، پاسخگو نبودن برخی مدیران شهرداری کرج به این موضوع دامن می زند و به تبع باعث نارضایتی مردم می شود.

  کرج با وجود پروژه های بزرگی همچون آزادراه شهید سلیمانی، پروژه میدان جمهوری و پروژه تقاطع غیر همسطح به کارگاه عمرانی تبدیل شده است تا از حجم ترافیک در نقاط مختلف شهر کاسته شود.

یکی از این پروژه های مهم کلانشهر کرج تقاطع غیر همسطح بلوار موذن و بلوار جمهوری است که این محور در راستای شمالی به بزرگراه شمالی شهر کرج متصل می شود و به گفته مسئولان نقش بسیار موثری در کاهش ترافیک این محدوده دارد.

اما از این موضوع نباید غافل شد که عملیات اجرای یک پروژه عمرانی درون شهری، ترافیک را دو چندان می کند و این موضوع باعث نارضایتی شهروندان به ویژه دانشجویان شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کرج به کارگاه پروژه های عمرانی نیمه تمام تبدیل شده است

کرج به کارگاه پروژه های عمرانی نیمه تمام تبدیل شده است