مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 اسفند 1403 ساعت 10:152025-02-24سياسي

کیفیت آب شرب استان بوشهر به صورت مستمر پایش می شود


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: کیفیت آب شرب استان بوشهر به صورت مستمر پایش می شود.

- بوشهر- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: کیفیت آب شرب استان بوشهر به صورت مستمر پایش می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، ابوالحسن عالی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با تأکید بر اهمیت تأمین آب شرب سالم و بهداشتی برای مشترکین، اظهار کرد: در سه ماه گذشته، 200 مورد آزمایش شیمیایی، 2 هزار مورد آزمایش میکروبی، چهار مورد آزمایش هتروتروف و 74 هزار مورد آزمایش کدورت آب در سطح استان انجام شده است.

وی افزود: تأمین آب سالم از اولویت های اساسی شرکت آبفا استان بوشهر است و در همین راستا، برنامه های متعددی برای بهبود کیفیت آب از ابتدای سال 1403 در دستور کار قرار گرفته است.

عالی ادامه داد: این برنامه ها شامل به روزرسانی و ایجاد سامانه های گندزدایی جدید، نوسازی خطوط و شبکه توزیع و همچنین شست وشوی مخازن ذخیره آب است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان بوشهر با اشاره به اجرای برنامه شست وشوی مخازن ذخیره آب، گفت: با نظارت مرکز پایش و کنترل کیفیت، عملیات شست وشو و گندزدایی مخازن در سطح شهرستان های استان آغاز شده و تاکنون حدود 50 درصد مخازن ذخیره، شست وشو و ضدعفونی شده و مجدداً وارد مدار بهره برداری شده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کیفیت آب شرب استان بوشهر به صورت مستمر پایش می شود

کیفیت آب شرب استان بوشهر به صورت مستمر پایش می شود