مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 اسفند 1403 ساعت 00:202025-03-03پزشكي

هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به استفاده موضعی از قرص آسپرین


آسپرین یک داروی خوراکی است که برای کاهش التهاب، تسکین درد و پیشگیری از لخته شدن خون تولید شده و هیچ گونه مجوزی برای استفاده روی پوست ندارد و ایمنی و اثربخشی آن در این زمینه تأیید نشده است.

- آسپرین یک داروی خوراکی است که برای کاهش التهاب، تسکین درد و پیشگیری از لخته شدن خون تولید شده و هیچ گونه مجوزی برای استفاده روی پوست ندارد و ایمنی و اثربخشی آن در این زمینه تأیید نشده است.

دفتر نظارت و پایش فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو نسبت به تبلیغات نادرست درباره استفاده موضعی از قرص آسپرین به عنوان ماسک پوست هشدار داد و گفت: این اقدام فاقد پشتوانه علمی است و می تواند باعث آسیب های جدی پوستی مانند قرمزی و سوختگی شود.

  به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، نازیلا یوسفی روز دوشنبه با اشاره به انتشار تبلیغات گسترده در فضای مجازی مبنی بر استفاده از قرص آسپرین به عنوان ماسک خانگی، افزود: استفاده از این دارو به صورت موضعی نه تنها هیچ پایه علمی ندارد بلکه ممکن است باعث خشکی شدید، قرمزی، التهاب و حتی سوختگی شیمیایی پوست شود.

  وی خاطرنشان کرد: آسپرین یک داروی خوراکی است که برای کاهش التهاب، تسکین درد و پیشگیری از لخته شدن خون تولید شده و هیچ گونه مجوزی برای استفاده روی پوست ندارد و ایمنی و اثربخشی آن در این زمینه تأیید نشده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به استفاده موضعی از قرص آسپرین

هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به استفاده موضعی از قرص آسپرین