مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 اسفند 1403 ساعت 08:152025-03-12سياسي

هشدار روزنامه فرهیختگان درباره تحصن حامیان حجاب : گروهی به ظاهر دلسوز انقلاب، بحران سازی می کنند


با وجود آنکه بارها به این موضوع اشاره شده که جلوگیری از اجرای لایحه عفاف و حجاب تصمیم سیستم حکمرانی بوده است، اما روز گذشته باز هم این گروه مقابل مجلس تجمع کردند.

- هشدار روزنامه فرهیختگان درباره تحصن حامیان حجاب : گروهی به ظاهر دلسوز انقلاب، بحران سازی می کنند با وجود آنکه بارها به این موضوع اشاره شده که جلوگیری از اجرای لایحه عفاف و حجاب تصمیم سیستم حکمرانی بوده است، اما روز گذشته باز هم این گروه مقابل مجلس تجمع کردند.

این بار نیز توهین به رییس جمهور، رییس قوه قضاییه و رییس مجلس بخش جدایی ناپذیر این تجمع بود.

روزنامه فرهیختگان با انتقاد از رفتارهای تند حامیان قانون حجاب نوشت: قرار است بحران سازی و ملتهب کردن جامعه این بار توسط گروهی اتفاق بیفتد که ظاهراً خود را دلسوز ارزش های انقلاب معرفی می کنند، اما درست در تقابل با آن حرکت و برای ساختار بحران سازی می کنند.

  دردسرسازی گروهی که خود را حامیان حجاب معرفی می کنند، تمامی ندارد.

بعد از تجمع های موتوری، شعار علیه سران قوا، کفن پوشی و تحصن مقابل ساختمان بهارستان، کار به محکوم کردن علمایی مثل آیت الله جوادی آملی هم رسید.

تجمع کنندگان با تجمع مقابل منزل آیت الله جوادی آملی، علما را به سکوت مقابل احکام اسلام محکوم کردند، آن هم درست بعد از تحسین این عالم برجسته توسط رهبر انقل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار روزنامه فرهیختگان درباره تحصن حامیان حجاب : گروهی به ظاهر دلسوز انقلاب، بحران سازی می کنند

هشدار روزنامه فرهیختگان درباره تحصن حامیان حجاب : گروهی به ظاهر دلسوز انقلاب، بحران سازی می کنند