مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 اسفند 1403 ساعت 09:252025-03-19سياسي

سردار رادان: سال 1404، سال سختی برای مجرمان خواهد بود


سال 1404، سال سختی برای مجرمان خواهد بود.

- به گزارش خبرنگار مهر رزمایش اقتدار نوروزی پلیس امروز با حضور مقامات انتظامی و اجرایی در میدان آزادی تهران برگزار شد.

سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، در این مراسم بر اهمیت امنیت در جامعه تأکید کرد و گفت: اگر امنیت و آرامش در جامعه برقرار نباشد، تمامی فعالیت های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی با چالش جدی مواجه خواهد شد.

هیچ توسعه ای بدون امنیت پایدار امکان پذیر نیست.

وی با بیان اینکه امنیت کنونی کشور حاصل ایثار و ازخودگذشتگی نیروهای انتظامی است، افزود: این امنیت تنها با کوشش، جهاد و ایثار به دست می آید.

ایثاری که از جنس بذل خون و جان است و پلیس جمهوری اسلامی مفتخر است که در سال 1403 به عهد خود وفادار ماند و امنیت مردم را در اولویت قرار داد.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اقدامات پلیس در شب چهارشنبه سوری اظهار داشت: همکاران ما تا پاسی از شب در خیابان ها مستقر بودند و در این راه، حتی شهید تقدیم امنیت مردم کردیم.

پلیس برای آسایش و آرامش مردم از هیچ تلاشی دریغ نمی کند.

سردار رادان با مرور رویدادهای سال 1403، گفت: در سالی که گذشت، شاهد برگزاری انتخابات در امنیت کامل، انجام مأموریت های متعدد از جمله آزادی گروگان ها، و مقابله با جرایم سازمان یافته بودیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سردار رادان: سال 1404، سال سختی برای مجرمان خواهد بود

سردار رادان: سال 1404، سال سختی برای مجرمان خواهد بود