مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 اسفند 1403 ساعت 12:202025-03-03اقتصادي

16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما ذخیره سازی شد


مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از ذخیره سازی 16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما برای تنظیم بازار شب عید و ماه مبارک رمضان خبر داد.

- مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از ذخیره سازی 16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما برای تنظیم بازار شب عید و ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدرضا طلایی، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در سیما اعلام کرد که این سازمان با هماهنگی کارگروه های استانی، تاکنون حدود 15 تا 16 هزار تن میوه و 500 تن خرما را در استان ها ذخیره سازی کرده است.

همچنین، 200 تن خرما به صورت متمرکز در تهران و 500 تن دیگر در کرمان ذخیره شده که در مجموع 1200 تن برای عرضه در ایام نوروز آماده است.

وی افزود: علاوه بر ذخایر استانی، 6 هزار تن میوه به عنوان ذخیره احتیاطی نگهداری شده تا در صورت کمبود، توزیع شود.

مسئولیت تأمین میوه در 4 استان نیز به سازمان میادین میوه و تره بار سپرده شده است.

در خصوص قیمت گذاری، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی تأکید کرد که قیمت مصوب خرما و میوه بر عهده کارگروه های استانی است و باید حدود 15 تا 20 درصد کمتر از نرخ خرده فروشی در هر استان باشد.

وی همچنین نرخ مصوب خرمای مضافتی در تهران را 148 هزار تومان، کبکاب 70 هزار تومان و کلوته 55 هزار تومان اعلام کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما ذخیره سازی شد

16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما ذخیره سازی شد