مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 اسفند 1403 ساعت 12:052025-03-07اقتصادي

تشدید رکود ساخت وساز با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن


نایب رییس دوم کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس، خواستار اصلاح تصمیم درباره کاهش مبلغ وام ساخت مسکن از سوی بانک مرکزی شد.

- رحمدل بامری، نایب رییس دوم کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تصمیم اخیر بانک مرکزی مبنی بر کاهش مبلغ وام ساخت مسکن گفت: در شرایط کنونی که کشور با تورم بالا روبرو است، کاهش مبلغ وام مسکن می تواند ضربه سنگینی به بخش ساخت و ساز و رونق تولید در حوزه مسکن وارد کند.

مسکن یکی از نیازهای اساسی جامعه ما است و باید تمامی نهادها، اعم از دولت، مجلس و سایر ارگان ها، قوانینی وضع کنند که شرایطی فراهم شود تا هم تولید مسکن رونق بگیرد و هم افراد حقیقی و حقوقی بتوانند با استفاده از تسهیلات مناسب، خانه های ارزان قیمت بسازند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: کاهش مبلغ تسهیلات ساخت مسکن در شرایط تورمی، قطعاً مشکلات زیادی را برای ساخت و ساز به همراه خواهد داشت.

از سوی دیگر، مسکن نه تنها نیاز اولیه مردم است، بلکه می تواند در رونق تولید و اشتغال تأثیرات مثبتی داشته باشد.

وقتی فعالیت های ساختمانی آغاز شود، تأثیرات آن در سایر بخش ها و صنایع نیز مشاهده خواهد شد و این خود باعث اشتغال زایی در حوزه های مختلف می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشدید رکود ساخت وساز با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن

تشدید رکود ساخت وساز با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن