مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 اسفند 1403 ساعت 14:302025-03-02پزشكي

خطای انسانی تا 80 درصد در بروز تصادفات نقش دارد


مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی با اشاره به تاثیر 70 تا 80 درصدی خطای انسانی در بروز تصادفات رانندگی در سطح دنیا، گفت: در کشور ما به دلیل مشکلات جاده ها و خودروها، - مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی با اشاره به تاثیر 70 تا 80 درصدی خطای انسانی در بروز تصادفات رانندگی در سطح دنیا، گفت: در کشور ما به دلیل مشکلات جاده ها و خودروها، احتمال درصد این عوامل بیشتر از میانگین دنیا یعنی 20 تا 30 درصد است؛ اما بخش عمده ای از تصادفات به دلیل خطای انسانی است.

به گزارش ایسنا، دکتر خسرو صادق نیت با تاکید بر ضرورت توجه و همراهی مردم و مسئولان به کاهش تصادفات و آسیب های ناشی از آن، اظهار داشت: در طول سالهای گذشته روندی که بیش از 10 سال کاهشی بود، متاسفانه رو به افزایش رفته و سال گذشته در تصادفات بیش از 20 هزار نفر قربانی و بیش از 800 هزار نفر مصدوم و دچار نقص عضو و معلولیت شدند.

وی آمارهای تلفات و مصدومیت های تصادفات در کشور را بسیار بالا و خطرناک دانست و گفت: در این حوادث نه تنها فرد بلکه خانواده و فامیل دچار عوارض و مشکلات مختلف می شوند؛ البته کل جامعه از این حوادث متاثر هستند چون بخش عظیمی از جوانان، کودکان و نوجوانان را در حوادث رانندگی از دست می دهیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خطای انسانی تا 80 درصد در بروز تصادفات نقش دارد

خطای انسانی تا 80 درصد در بروز تصادفات نقش دارد