مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 اسفند 1403 ساعت 18:352025-03-11اقتصادي

مدیریت آب و انرژی در صرفه جویی، تولید و مذاکره نهفته است


استاندار اصفهان این استان را پیشتاز در صرفه جویی برق، تولید هاب خورشیدی و امضای تفاهم نامه های صنعتی دانست.

- مدیریت آب و انرژی در صرفه جویی، تولید و مذاکره نهفته است ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان این استان را پیشتاز در صرفه جویی برق، تولید هاب خورشیدی و امضای تفاهم نامه های صنعتی دانست.

مهدی جمالی نژاد، امروز سه شنبه 21 اسفند در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه توسعه استفاده از انرژی های نوین اظهار کرد: با توجه به اینکه تولید انرژی خورشیدی و تبدیل استان اصفهان به هاب انرژی خورشیدی در دستور کار قرار دارد، صرفه جویی در مصرف انرژی نیز در دستور کار قرار می گیرد.

توجه به تولید انرژی در کشور مانع از توجه به مسئله صرفه جویی در مصرف آن شده است، به همین دلیل استان اصفهان در امر صرفه جویی قدم برداشته است.

این استان برای اولین بار، در کنار تولید 5300 مگاوات برق از نیروگاه های انرژی خورشیدی، صرفه جویی و بهره برداری بهتر را نیز در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود: امروز 400 هزار لامپ پرمصرف با لامپ های LED در سطح استان اصفهان جایگزین می شود.

این کار به 75 درصد صرفه جویی در انرژی منجر خواهد شد که می تواند به الگویی برای کل استان های کشور تبدیل شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیریت آب و انرژی در صرفه جویی، تولید و مذاکره نهفته است

مدیریت آب و انرژی در صرفه جویی، تولید و مذاکره نهفته است