مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 اسفند 1403 ساعت 10:002025-03-18ورزشي

حسن یزدانی: سانسور حرف هایم ناجوانمردانه بود


دارنده 10 مدال کشتی آزاد جهان و المپیک به شدت از برنامه نسیم 404 بخاطر سانسور حرف هایش انتقاد کرد و گفت: این کارشان اصلا جوانمردانه نبود.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حسن یزدانی چند روز پیش در برنامه تلویزیونی نسیم 404 با اجرای کامران نجف زاده حاضر شد.

یزدانی در بخشی از صحبت های خود که بازتاب منفی زیادی در فضای مجازی داشت از جایزه 24 میلیاردی برای قهرمانان المپیک انتقاد کرد و آن را در شرایط حال حاضر ناکافی دانست و گفت: با این مبلغ نمی شود یک خانه مناسب خرید.

حسن یزدانی ساعتی پیش در برنامه زنده تلویزیونی شبکه 3 به همراه سایر هم تیمی های خود حاضر شد و به انتقاد شدید از دست اندرکاران برنامه نسیم 404 پرداخت.

یزدانی در این باره گفت: طی روز های اخیر برخی صحبت هایم در آن برنامه که با اجرای آقای کامران نجف زاده بود در فضای مجازی وایرال شد، اما یک سری صحبت هایم را سانسور کردند.

حدود 40 تا 50 درصد صحبت هایم حذف شده بود.

دارنده مدال های طلای جهان و المپیک، افزود: به آن ها زنگ هم زدم و گفتم چرا این کار را کردید که گفتند بخاطر کمبود وقت و از این جور حرف ها این کار را انجام داده اند.

صحبت های من درباره پاداش طلایی های المپیک بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حسن یزدانی: سانسور حرف هایم ناجوانمردانه بود

حسن یزدانی: سانسور حرف هایم ناجوانمردانه بود