مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 اسفند 1403 ساعت 22:352025-02-27سياسي

همکاری با دانشگاه های خارجی در منطقه توسعه یابد


استاندار خوزستان با اشاره به ظرفیت های پزشکی منطقه آزاد اروند گفت: این منطقه پتانسیل تبدیل شدن به مقصد اصلی گردشگری سلامت را دارد و می تواند به قطب درمانی کشورهای منطقه تبدیل شود.

- اهواز - استاندار خوزستان با اشاره به ظرفیت های پزشکی منطقه آزاد اروند گفت: این منطقه پتانسیل تبدیل شدن به مقصد اصلی گردشگری سلامت را دارد و می تواند به قطب درمانی کشورهای منطقه تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید محمدرضا موالی زاده شامگاه پنج شنبه 9 اسفند ماه در نشست هماهنگی همایش گردشگری سلامت در منطقه آزاد اروند افزود: منطقه آزاد اروند برای برگزاری این همایش آمادگی کامل دارد و همه امکانات لازم را به کار خواهد گرفت تا این رخداد به خوبی برگزار شود.

وی اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا ظرفیت های سودآور گردشگری سلامت را با ارائه خدمات درمانی باکیفیت احیا کنیم و ماندگاری گردشگران سلامت از کشور عراق را افزایش دهیم.

استاندار خوزستان با اشاره به ظرفیت های موجود گفت: منطقه آزاد اروند پتانسیل بالایی در حوزه پزشکی دارد و می تواند به مقصد اصلی گردشگری سلامت تبدیل شود.

موالی زاده با تأکید بر اهمیت گردشگری سلامت در شهرهای آبادان و خرمشهر، افزود: منطقه آزاد اروند از نظر امکانات پزشکی این توانایی را دارد که به قطب درمانی کشورهای منطقه تبدیل شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همکاری با دانشگاه های خارجی در منطقه توسعه یابد

همکاری با دانشگاه های خارجی در منطقه توسعه یابد