مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 اسفند 1403 ساعت 13:212025-02-23اقتصادي

افزایش ساعت پخت نانوایی ها در ماه مبارک رمضان


مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: 48 واحد بربری و سنگک در شهر زنجان برای ماه مبارک رمضان از 12 اسفند تا 10 فروردین افزایش ساعت پخت خواهند داشت.

- ایسنا/زنجان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: 48 واحد بربری و سنگک در شهر زنجان برای ماه مبارک رمضان از 12 اسفند تا 10 فروردین افزایش ساعت پخت خواهند داشت.

ولی الله زمانی امروز (یکشنبه 5 اسفند) در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش ساعات پخت برخی از واحدهای نانوایی با بیان اینکه سهمیه های تخصیصی مازاد بر سهمیه روزهای عادی بوده است، اظهار کرد: 13 واحد نانوایی بربری با افزایش 6 تن و 35 واحد نانوایی سنگک با افزایش 17 تن سهمیه، اقدام به افزایش ساعات پخت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه ساعت کاری واحدهای نانوایی بربری و سنگک بر اساس سهمیه تخصیصی، از ساعت 15 تا یک ساعت بعد از افطار خواهد بود، افزود: با هماهنگی های صورت گرفته، واحدهای نانوایی بربری و سنگک در مسیرهای پرتردد، خیابان های اصلی، شهرک های اقماری پرجمعیت، مناطق محروم و حاشیه شهر زنجان انتخاب و اقدام به افزایش ساعات پخت خواهند کرد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان عنوان کرد: با هماهنگی های صورت گرفته، بررسی و صحت عملکرد واحدهای نانوایی بربری و سنگک مشمول تخصیص آرد به صورت روزانه و مستمر مورد نظارت و کنترل واقع می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش ساعت پخت نانوایی ها در ماه مبارک رمضان

افزایش ساعت پخت نانوایی ها در ماه مبارک رمضان