مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 اسفند 1403 ساعت 19:452025-03-05بين الملل

ادعای آکسیوس درباره مذاکره مستقیم آمریکا و حماس


رسانه آمریکایی ادعا کرد که دولت ایالات متحده مستقیما با جنبش مقاومت فلسطین وارد مذاکره شده تا درباره آزادسازی اسرای آمریکایی گفت وگو کند.

- رسانه آمریکایی ادعا کرد که دولت ایالات متحده مستقیما با جنبش مقاومت فلسطین وارد مذاکره شده تا درباره آزادسازی اسرای آمریکایی گفت وگو کند.

به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی مدعی شد که دولت آمریکا در حال انجام مذاکرات مستقیم با حماس است تا درباره آزادی اسرای آمریکایی در غزه و امکان دستیابی به توافقی گسترده تر برای پایان دادن به جنگ گفتگو کند.

رسانه آکسیوس به نقل از 2 منبع آگاه که ظاهراً از این مذاکرات اطلاع مستقیم دارند، گزارش داد که این مذاکرات توسط آدام بولر ، فرستاده ویژه ریاست جمهوری آمریکا در امور اسرای صهیونیست انجام شده و این اقدامی بی سابقه محسوب می شود.

آمریکا که در سال 1997 جنبش مقاومت فلسطین را به عنوان یک گروه تروریستی معرفی کرده، تا امروز هرگز مستقیماً با حماس وارد مذاکره نشده بود.

آکسیوس با طرح این ادعا که دیدارهای میان بولر و مقامات حماس در هفته های اخیر در دوحه انجام شده است، نوشت: یک منبع می گوید که دولت ترامپ درباره امکان مذاکره با حماس با اسراییل مشورت کرده، اما اسراییل از طریق کانال های دیگر از جنبه های این مذاکرات مطلع شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادعای آکسیوس درباره مذاکره مستقیم آمریکا و حماس

ادعای آکسیوس درباره مذاکره مستقیم آمریکا و حماس