مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 اسفند 1403 ساعت 14:152025-03-14سياسي

تبیین چرایی عدم مذاکره با آمریکا؛استبکار ملت ها را تحت سلطه می خواهد


امام جمعه موقت بیرجند با تاکید بر اینکه چرایی عدم مذاکره با آمریکا باید برای مردم تبیین شود، گفت: استکبار ملت ها را تحت سلطه می خواهد.

- تبیین چرایی عدم مذاکره با آمریکا؛استبکار ملت ها را تحت سلطه می خواهد بیرجند- امام جمعه موقت بیرجند با تاکید بر اینکه چرایی عدم مذاکره با آمریکا باید برای مردم تبیین شود، گفت: استکبار ملت ها را تحت سلطه می خواهد.

به گزارش درباره مذاکره با آمریکا، اظهار کرد: مذاکره با آمریکا بر اساس مبانی عقلانی رد می شود.

امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران به دلیل جایگاه استراتژیک خود در منطقه، موی دماغ قدرت های بزرگ و استکباری شده است گفت: بسیاری از این ثروتمندان امریکایی افراد یهودی و صهیونیست بوده و برنامه های آنها تضعیف امت های اسلامی و ایجاد سلطه صهیونیست ها در منطقه است.

عبادی با تأکید بر اینکه آمریکا همواره در تلاش است تا کشورهای اسلامی را کاملاً تحت سلطه خود درآورد، ادامه داد: ایران مذاکره با آمریکا را نه از سر تعصب انقلابی، بلکه به دلیل عقلانیت محض رد کرده است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی به خوبی می داند که هدف از این مذاکره ها تنها گرفتن امتیازات و کاهش توانایی های جمهوری اسلامی است، گفت: ترامپ این روزها با اقدامات خود روحیه شیطانی آمریکا را به صورت شفاف تر به منصه ظ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تبیین چرایی عدم مذاکره با آمریکا؛استبکار ملت ها را تحت سلطه می خواهد

تبیین چرایی عدم مذاکره با آمریکا؛استبکار ملت ها را تحت سلطه می خواهد