مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 اسفند 1403 ساعت 20:402025-03-11فرهنگي

مادربزرگ فیلم های داوودنژاد درگذشت


کبری حسن زاده بازیگر کهنسال فیلم های «مرهم» و «کلاس هنرپیشگی» در سن 102 سالگی بر اثر کهولت سن درگذشت و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده خواهد شد.

- کبری حسن زاده اصفهانی (اشرف سادات)، بازیگر فیلم های سینمایی مرهم و کلاس هنرپیشگی ، شامگاه 20 اسفند بر اثر کهولت سن در بیمارستان درگذشت.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، خانواده علیرضا داوودنژاد این خبر را تأیید کرده و اعلام کردند که پیکر او طی یکی دو روز آینده در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده خواهد شد.

کبری حسن زاده، متولد 1301، در سال 1389 برای بازی در فیلم مرهم موفق به دریافت جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم دبی شد.

علیرضا داوودنژاد در همان سال پس از دریافت جایزه گفته بود: فیلم ما در جشنواره دبی دو بار به نمایش درآمد و هر دو بار با استقبال خوب تماشاگران و منتقدان روبه رو شد.

پس از این نمایش ها، تماشاگران نسبت به مادر و مادربزرگ بنده که در فیلم ایفای نقش کرده بودند، اظهار لطف زیادی کردند.

او همچنین در مورد همکاری با مادربزرگش در این فیلم گفته بود: قبول دارم که بازی گرفتن از او کمی دشوار بود، اما پیش تر هم در فیلم هایم چنین تجربه ای داشتم و این موضوع برایم نسبتاً عادی شده بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مادربزرگ فیلم های داوودنژاد درگذشت

مادربزرگ فیلم های داوودنژاد درگذشت