مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 اسفند 1403 ساعت 10:002025-02-26بين الملل

حملات اشغالگران صهیونیست به جنوب دمشق و درعا و نفوذ در حومه قنیطره


ارتش رژیم صهیونیستی در ساعات پایانی شامگاه سه شنبه حملات هوایی علیه چند پایگاه در منطقه «الکسوه» در جنوب دمشق و در حومه درعا را آغاز کرد.

برخی منابع هم از نفوذ نظامیان صهیونیست به مرزهای 2 استان درعا و قنیطره در جنوب سوریه خبر دادند.

- ارتش رژیم صهیونیستی در ساعات پایانی شامگاه سه شنبه حملات هوایی علیه چند پایگاه در منطقه الکسوه در جنوب دمشق و در حومه درعا را آغاز کرد.

برخی منابع هم از نفوذ نظامیان صهیونیست به مرزهای 2 استان درعا و قنیطره در جنوب سوریه خبر دادند.

به گزارش ایسنا، در حملات هوایی رژیم صهیونیستی منطقه الکسوه در حومه دمشق و اطراف شهر ازرع در حومه درعا در جنوب سوریه هدف قرار گرفتند.

برخی منابع در گفتگو با سایت شبکه خبری الجزیره اعلام کردند: نیروهای این رژیم به روستای عین البیضا در حومه قنیطره در جنوب سوریه نفوذ کردند.

این منابع اظهار کردند: در حملات هوایی اسراییل یک پایگاه نظامی وابسته به وزارت دفاع سوریه در ارتفاعات الحاره در حومه غربی درعا هدف قرار گرفت.

منابع در ادامه گفتند: در بمباران اسراییل علیه منطقه الکسوه در حومه دمشق پایگاه نظامی وابسته به وزارت دفاع سوریه هدف قرار گرفت و نیروهای اسراییلی به مرزهای اداری 2 استان درعا و قنیطره در جنوب سوریه و منطقه عین البیضا در حومه قنیطره در جنوب سوریه نفوذ کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حملات اشغالگران صهیونیست به جنوب دمشق و درعا و نفوذ در حومه قنیطره

حملات اشغالگران صهیونیست به جنوب دمشق و درعا و نفوذ در حومه قنیطره