مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 اسفند 1403 ساعت 15:152025-02-25سياسي

دادستان خوزستان خواستار ترخیص سریع کالا ها از بنادر خوزستان شد


به گزارش خبرنگار گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، امیر خلفیان سه شنبه در گفت و گویی رسانه ای بیان کرد: در نشست اخیر کارگروه تعیین تکلیف کالا های رسوبی، - دادستان خوزستان خواستار ترخیص سریع کالا ها از بنادر خوزستان شد دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان با تاکید بر تسریع در فرآیند ترخیص کالا ها رسوبی، قاچاق و متروکه در حوزه بنادر استان گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز اقدامات و پیگیری های مستمری از سوی دستگاه قضا برای تسریع در ترخیص کالا از بنادر انجام شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، امیر خلفیان سه شنبه در گفت و گویی رسانه ای بیان کرد: در نشست اخیر کارگروه تعیین تکلیف کالا های رسوبی، قاچاق و متروکه که در اداره کل بنادر و دریانوری برگزار شد، اقدامات و پیگیری های مستمری، نسبت به مدیریت بهینه محموله های مختلف در بنادر استان از جمله محموله 35 هزار تنی روغن پالم، محموله شکر شرکت بازرگانی دولتی، 170هزار تن سویا و سایر کالا های متروکه و ضایعات پتروشیمی صورت گرفت.

وی گفت: تسریع در فرآیند ترخیص و اجرای دقیق تعهدات، در راستای تامین نیاز های بازار داخلی و تمرکز اصلی بر تسریع فرآیند ترخیص کالا هایی است که از نظر اقتصادی و اجتماعی اهمیت ویژه ای دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دادستان خوزستان خواستار ترخیص سریع کالا ها از بنادر خوزستان شد

دادستان خوزستان خواستار ترخیص سریع کالا ها از بنادر خوزستان شد