مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 اسفند 1403 ساعت 11:502025-02-24اقتصادي

هک بر قیمت اتریوم بی اثر بود


قیمت اتریوم، به دلیل کنار آمدن بازار با سرقت 1.

4 میلیارد دلاری گروه هکری لازاروس از صرافی بای بیت، ثابت باقی ماند.

- قیمت اتریوم، به دلیل کنار آمدن بازار با سرقت 1.

4 میلیارد دلاری گروه هکری لازاروس از صرافی بای بیت، ثابت باقی ماند.

به گزارش ایسنا، اتریوم با قیمت 2795 دلار در روز گذشته و قیمت 2725 دلار در روز جاری، معامله شد که چند واحد بالاتر از پایین ترین سطح ثبت شده در جمعه گذشته یعنی 2665 دلار بود و همچنین حدود 32 درصد کمتر از بالاترین سطح خود در دسامبر سال گذشته، باقی مانده است.

داده های کوین گلس (Coinglass) نشان می دهد که موجودی اتریوم در صرافی بای بیت (Bybit)، پس از هک شدن و سقوط در روز جمعه، رو به افزایش گذشته و موجودی آن، به بیش از 200 هزار معادل 558 میلیون دلار رسیده که از پایین ترین سطح 61 هزاری جمعه گذشته، صعود کرده است.

دو دلیل بالقوه برای تعادل مداوم اتریوم در بای بیت وجود دارد: اول، این احتمال وجود دارد که بای بیت فعالانه اتریوم را از بازار خریداری کند زیرا به دنبال افزایش اعتماد کاربران خود است.

دوم، افزایش مداوم ذخایر بای بیت، نشانه ای از این است که مشتریان با افزایش اعتماد، اتریوم را به این صرافی منتقل می کنند زیرا بای بیت تاکید کرده که 100 درصد از سکه های اتریوم مسروقه را پوشش می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هک بر قیمت اتریوم بی اثر بود

هک بر قیمت اتریوم بی اثر بود