مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 اسفند 1403 ساعت 14:362025-02-24اقتصادي

کمبودی در تأمین کالا های اساسی نداریم/ سیاست های تشویقی برای حمایت از تولید روغن و برنج داخلی


 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، غلامرضا نوری قزلجه در جلسه شورای اطلاع رسانی دولت که با حضور معاون اول رییس جمهور برگزار شد، - کمبودی در تأمین کالا های اساسی نداریم/ سیاست های تشویقی برای حمایت از تولید روغن و برنج داخلی وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد که هیچ مشکلی در تأمین و توزیع کالا های اساسی وجود ندارد و ذخایر استراتژیک کشور بر اساس برنامه ریزی های دقیق تأمین شده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، غلامرضا نوری قزلجه در جلسه شورای اطلاع رسانی دولت که با حضور معاون اول رییس جمهور برگزار شد، با اشاره به اهمیت معیشت مردم و تأمین نیاز های اساسی کشور برای دولت، گفت: روند تأمین و توزیع کالا های اساسی با نظم و برنامه ریزی دقیق در حال انجام است و هیچ گونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

وی با اشاره به جلسات منظم صبح و شب در وزارتخانه جهاد کشاورزی برای پایش وضعیت بازار، تصریح کرد: ما همواره آماده اطلاع رسانی دقیق به مردم و رسانه ها بوده ایم و در 100 روز نخست فعالیت خود نشست خبری گسترده ای با حضور بیش از 85 خبرنگار برگزار کردیم.

در حوزه تأمین کالا های اساسی نیز ذخایر استراتژیک کشور کاملاً تأمین شده و کالا ها در بنادر، گمرکات و حتی آب های ساحلی کش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمبودی در تأمین کالا های اساسی نداریم/ سیاست های تشویقی برای حمایت از تولید روغن و برنج داخلی

کمبودی در تأمین کالا های اساسی نداریم/ سیاست های تشویقی برای حمایت از تولید روغن و برنج داخلی