مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 اسفند 1403 ساعت 08:052025-03-10فرهنگي

نمی توان فیلم فلسفی جذاب ساخت؛ سوژه ای که اجازه نداد به او نزدیک شویم


مسعود طاهری کارگردان مستند «حرفه ای» با اشاره به چالش های ساخت مستندهای فلسفی درباره همکاری با محمدعلی امیرمعزی در این مستند توضیح داد.

- نمی توان فیلم فلسفی جذاب ساخت؛ سوژه ای که اجازه نداد به او نزدیک شویم مسعود طاهری کارگردان مستند حرفه ای با اشاره به چالش های ساخت مستندهای فلسفی درباره همکاری با محمدعلی امیرمعزی در این مستند توضیح داد.

خبرگزاری مهر - گروه هنر- ندا زنگینه؛ فیلم مستند حرفه ای به کارگردانی مسعود طاهری پرتره ای از محمدعلی امیرمعزی شیعه پژوه ایرانی مقیم فرانسه است که در هجدهمین جشنواره بین المللی سینماحقیقت رونمایی شد.

مسعود طاهری در کارنامه کاری خود ساخت مستندهایی مانند شرقی درباره توشی هیکو ایزوتسو فیلسوف ژاپنی، مستند مستشرق درباره هانری کوربن فیلسوف و اسلام شناس فرانسوی و مستند الکافی درباره سرگذشت کتاب الکافی مهم ترین کتاب از کتب اربعه شیعیان را دارد.

به بهانه ساخت مستند حرفه ای نشستی با حضور مسعود طاهری به همت گروه هنر و دین و اندیشه خبرگزاری مهر برگزار شد که در آن کارگردان به بررسی رویکرد خود در ساخت مستندهای فلسفی و چگونگی ایجاد تعادل بین جذابیت بصری و عمق محتوایی اثر پرداخت.

وی همچنین با اشاره به ساخت مستندهایی مانند حرفه ای و الکافی از تجربیات خود در مواجهه با مخاطبان مختلف و محدودیت های


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نمی توان فیلم فلسفی جذاب ساخت؛ سوژه ای که اجازه نداد به او نزدیک شویم

نمی توان فیلم فلسفی جذاب ساخت؛ سوژه ای که اجازه نداد به او نزدیک شویم